Taiwan Movie Club 2013 – Din Tao: Leader of the Parade | 陣頭

A “Taiwan Movie Club 2013” rendezvénysorozat nyitófilmje az Urániában előzetes regisztrációval ingyen megtekinthető.

Időpont: 2013. szeptember 25. 18:30

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház Rákóczi út 21., Budapest, Hungary, 1088

Részvételi jelentkezéseket a Facebook-eseményhez való csatlakozással vagy a movie@mytaiwan.hu címen jelzett részvételi szándékkal fogadunk el.

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/1409701609247673/

A filmről

Din Tao (tradicionális tajvani dobos előadás) – egy történet két egymással versengő Din Tao társulatról, generációk megbékéléséről, tradíciók újraértelmezéséről.

A-Tai – az örökösen a felelősség és elköteleződés elől menekülő fiatal fiú – Taipeibe költözik, hogy rock sztár lehessen. Egy ismeretlennel való találkozás hatására úgy dönt, visszatér szülővárosába, és annak ellenére, hogy kapcsolata apjával már hosszú ideje megromlott, átveszi tőle az addig általa vezetett másod osztályú Din Tao társulat vezetését.

A-Tai elhatározza, hogy mindent megtesz azért, hogy apja régi ellenfelét Wu-Cseng társulatát legyőzze, és így csapatával Tajvan első számú Din Tao társulata lehessen.

A-Tai a tradicionálistól merőben eltérő előadással rukkol elő, amellyel sem apja sem a társulat néhány tagjának nem nyeri el tetszését, ennek ellenére a produkcióval hatalmas sikert arat, így végül a legnagyobb ellenfelet Wu-Cseng társulatát is sikerül legyőznie.

A film előzetese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.